Wie ben ik

rowena-1Ik ben Rowena Portier. Na 10 jaar als bouwkundig tekenaar gewerkt te hebben, heb ik door de recessie besloten om mezelf om te scholen. Ik was al voor 1 dag in de week werkzaam in een salon, omdat ik het daar erg gezellig vond, waar ik harsbehandelingen deed.

Nadat ik voor de derde keer mijn baan in de bouw verloor, besloot ik een pedicure en nagelstyling opleiding te gaan volgen. Deze heb ik eind 2012 behaald en vanaf 1 januari 2013 ben ik in dezelfde salon als zzp-er aan de slag gegaan.

In december 2013 is deze salon dichtgegaan.

Sindsdien kom ik op afspraak bij de mensen aan huis. Dit is lekker makkelijk. U kunt zelf bepalen op welke dag en welk tijdstip. U kunt ook met meerdere mensen tegelijk bij u thuis afspreken. Meerdere klanten doen dit. Zij vinden dit gezellig en makkelijk.

Uiteraard kunt u altijd contact met mij opnemen indien u vragen heeft. Afspraken kunnen eventueel ook gemaakt worden via whats-app.

Rowena Portier