Nagelstyling

In de nagelsalon, doe ik verschillende behandelingen. U kunt bij mij kiezen uit acryl- of gelnagels:

  • Bij acryl wordt er gebruik gemaakt van een zelf hardende afwerklaag.
  • Bij gel wordt de laag uitgehard onder een UV lamp.

U kunt kiezen voor een nieuwe set of voor versteviging van uw eigen nagels.

Bij een nieuwe set maak ik gebruik van sjablonen. Dit zijn tips die ik zelf vorm met behulp van een mal. Hierdoor is de nagel steviger en zal minder snel afbreken. Ook beschadigd de nagel minder doordat er geen nageltip op uw eigen nagel wordt gelijmd.

Manicure

U kunt bij mij ook een manicure laten doen.

Ik heb keuze uit een luxe manicure en een snelle manicure.

Bij een snelle manicure vijl ik uw nagels behandel uw nagelriemen en krijgt u een kleine handmassage met verzorgende lotion en een blanke lak. Eventueel een verzorgende lak indien u last heeft van zwakke, zachte of scheurende nagels.

Het beste is om dit 1 maal per week te doen, ik reken hier een gunstige prijs voor.

Bij een luxe manicure vijl ik uw nagels, krijgt u een handbadje en behandel ik uw nagelriemen. Vervolgens krijgt u een uitgebreide massage met een scrub crème. Vervolgens kunt u kiezen uit een kleur lak.

Nailart

Uiteraard kunt u bij mij ook nailart op uw nagel aan laten brengen. Dit kan op uw kunstnagels, maar kan uiteraard ook op uw eigen nagels.

Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, dus suggesties of foto’s met voorbeelden van uzelf zijn ook altijd welkom.

Gellak

Wilt u nagellak die lang mooi blijft zonder bijwerken? Bij mij kunt u gellak aan laten brengen. Deze lak wordt uitgehard onder een UV lamp. Het is een harde laag, maar dient NIET als versteviging van de nagel zoals bij de normale gel. Deze lak beschadigd minder snel dan normale lak en blijft langer goed. Deze gellak is geschikt voor uw nagels aan handen en voeten.

Altijd handig als u op vakantie gaat, of als u bijvoorbeeld in de horeca werkt en de lak vaak al snel loslaat doordat u veel in het water zit met uw handen.

Mocht u na het lezen van de pagina nog vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen via ons contactformulier.